Terug

Samenwerken met Marlaine

Wil jij met Marlaine samenwerken? Leuk!

Dat kan op veel manieren. We zoeken: testhakers, beurshulpen, taalkunstenaars, boekenwurmen, sociale wonders, bloggers, vloggers, online guru’s en onmisbare hulptroepen. Lees verder!

Allereerst is het geweldig als je enthousiast bent over ons, onze service en onze producten. Ben jij dat? Dan heb je in ieder geval een goede basis.

Testhaken
Wij zoeken enthousiaste mensen die creatief zijn met haken en breien. Wij ontwerpen regelmatig nieuwe patronen en deze moeten voordat ze gepubliceerd worden eerst test-gehaakt of gebreid worden. Lekker in je eigen tempo, thuis de nieuwste ontwerpen maken. Je ontvangt van ons de materialen en je werkje wordt daarna vaak gebruikt als voorbeeld. Hebben wij genoeg voorbeelden? Dan mag je hem natuurlijk houden, maar foto’s hiervan publiceren mag pas als het patroon is uitgebracht. Daarnaast ontvang je een leuke korting in onze webshop zolang als je ons helpt als dank voor je inzet.

Beurzen
Je bent er vast wel eens geweest, op een van de hobby, haak, brei en creatieve beurzen. Wij staan een paar keer per jaar op een aantal beurzen in Nederland en België. Wil jij ons daar bij helpen? Wij zorgen voor toegangskaartjes en een leuke dag.

Taalkunstenaar
Ben jij die taalkunstenaar die onze teksten nodig hebben? Ben je op de hoogte van alle technische mogelijkheden omtrent teksten en websites? Wij werken graag met je samen. Ons doel is om al onze teksten en content lekker leesbaar en goed vindbaar te maken. Wij bieden onze klanten alle informatie en maken ze graag net zo enthousiast over onze producten als wij dat zelf zijn. Wil jij ons daar bij helpen?

Boekenwurm
Wacht jij op maandagmorgen op de stoep van de boekhandel als dat ene boek uitkomt, lees je graag, maar ben je ook kritisch en analytisch? Zijn het beoordelen en beschrijven van een boek jou niet vreemd? Wil jij ons ondersteunen bij onze boek reviews, laat dan van je horen.

Sociaal wonder
Je verwacht het waarschijnlijk al, wij zijn op zoek naar leuke mensen die aan kunnen sluiten op ons merk, onze producten supertof vinden en hier graag over willen vertellen. Ben jij actief op een of meerdere sociale kanalen en heb jij een trouwe groep fans? Neem dan contact met ons op.

Bloggers, vloggers en professionele online guru's
Ja, neem gerust contact op en doe ons een voorstel. Jullie weten hoe het werkt ;)

De onmisbare hulptroepen
Wij hebben altijd wel klusjes te doen. Producten verpakken en pakketten samenstellen zijn hier een groot deel van het werk. Zie jij het zitten om ons hierbij te helpen in Zoetermeer, laat het dan weten!

Dit waren een paar mogelijkheden en waarschijnlijk hebben we ze nog niet eens allemaal genoemd… Heb jij een leuk idee welke hierbij aansluit?, Wij horen graag je voorstel en gaan dan met je in gesprek hierover.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »