Terug

Vanaf 15 januari zijn wij weer open! Kom gezellig shoppen in onze winkel in Zoetermeer. Klik hier voor onze openingstijden.

Over ons

Maak kennis met Marlaine

Wij zijn moeder en dochter en creatief bezig zijn is onze passie. Wij vinden het erg leuk om ook anderen te stimuleren om prachtige creaties te maken. 

Met veel trots zijn wij dan ook een aantal jaar terug begonnen met onze webshop om onze passie te kunnen delen met zoveel mogelijk anderen. En sinds november 2018 hebben wij daar een mooie showroom aan toe kunnen voegen. Want wat je nou liever als je de kleurtjes en bolletjes in het echt bewonderen. 

Sinds het najaar van 2020 is mijn moeder meer aan het genieten van haar pensioen en zal je haar niet meer zo regelmatig in de showroom zien, maar bij het haak- en breicafé zal je haar altijd wel gezellig zien. Ze heeft altijd wel een werkje op de naald staan en vindt het erg leuk om jullie te helpen bij vragen of gewoon voor een gezellig haak- en breiochtend of avond. 

Alle producten die je terugvindt in onze webshop kan je ook in onze winkel zien en voelen.
In alle bestellingen stoppen wij dan ook volop onze liefde en zorg om er voor te zorgen dat je alles netjes verzorgd thuis zult ontvangen.

Sinds 2017 ontwerpen wij zelf ook  onze eigen patronen. Waarbij Manon veelal de Amigurumi's ontwerpt en Jeanne zich heerlijk kan uitleven op de omslagdoeken, sjaals en andere homedeco en lifestyle producten. Ook in al onze patronenen stoppen wij erg veel liefde en zorg om ervoor te zorgen dat het een feestje is om er een prachtige creatie van te maken. En veel van onze patronen zowel voor beginners als gevorderden haak- en breisters geschikt zijn.

Naast onze eigen patronen en haakpakketten bieden wij diverse garen- & haakpakketten van andere ontwerp(st)ers aan. Ook zijn wij het adres voor haak-& breigarens van o.a. Yarn and Colors, Scheepjeswol, Durable, Lang Yarns, Rico Design, Schachenmayr, Katia, Lana Grossa en Ijslandse wol Lopi.  
Haak- & breibenodigdheden van o.a. Tullip, Clover, Prym en Knitpro en diverse haak- & breiboeken.  

Heeft u interesse in een product, maar kan je het zo snel niet vinden in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wil je een product liever in het echt zien voor je besluit of je het wilt gebruiken in een creatie, dan ben je tijdens de openingstijden van onze winkel van harte welkom op de Willem Dreeslaan 218 in Zoetermeer

Bedrijfsgegevens;

Marlaine
Willem Dreeslaan 218
2729 NJ Zoetermeer 

E-mail: [email protected]
Telefoon: 079-7859347 - tijdens openingstijden
Kvk 80475809

 

“De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.”

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »