Maak kennis met Marlaine

Wij zijn moeder en dochter en altijd creatief bezig. Wij vinden het erg leuk om ook anderen te stimuleren om prachtige creaties te maken.

Alle producten die je terugvindt in onze webshop zijn producten die wij zelf aanbevelen. In alle bestellingen stoppen wij dan ook volop onze liefde en zorg om er voor te zorgen dat je alles netjes verzorgt thuis zult ontvangen. Ook in al onze ontwerpen stoppen wij erg veel liefde en zorg om ervoor te zorgen dat het een feestje is om er een prachtige creatie van te maken.

Naast onze eigen patronen en haakpakketten bieden wij in de shop diverse garen- & haakpakketten van andere ontwerp(st)ers aan. Ook zijn wij het adres voor haak-& breigarens van o.a. Yarn and Colors, Scheepjeswol, Durable, Schachenmayr, ByClaire, Rico Design en Ijslandse wol Lopi.  haak- & breibenodigdheden van o.a. Tullip, Clover, Prym en Knitpro en diverse haak- & breiboeken.  

Heeft u interesse in een product, maar kan je het zo snel niet vinden in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.
Wil je een product liever in het echt zien voor je besluit of je het wilt gebruiken in een creatie, dan ben je op afspraak van harte welkom in Zoetermeer

Product toegevoegd aan verlanglijstje