Terug

Aanpassingen tijdens de maatregelen tegen Corona

Aanpassingen tijdens de maatregelen tegen Corona

Iedereen heeft er mee te maken. Het Corona virus. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, en nemen maatregelen wanneer nodig. Vanzelfsprekend versturen we al je haak en brei spulletjes gewoon zoals je van ons gewend bent. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid de komende weken.

UPDATE- CORONA 10-4-2020

Wij zijn voorlopig nog gewoon open zoals je van ons gewend bent. Alleen op donderdagavond zijn wij nu ook gesloten. Wij vragen afstand te bewaren, van ons en van elkaar, en ons niet te bezoeken als je symptomen hebt.

Het is ook mogelijk
- Je bestelling te doen in onze webshop en te kiezen voor Afhalen Wattstraat 13- Zoetermeer
- Je bestelling te doen in onze webshop en te kiezen voor Bezorging aan huis
- Ons te bellen voor haak en brei advies op 079 78 59 347 tijdens openingstijden
- Hulp te krijgen via e-mail op [email protected]
- Langs te komen en je producten direct uitzoeken.
- Garen en kleuren vergelijken
- Persoonlijk advies te krijgen, als je afstand van minimaal 1,5 meter aanhoudt

Beurzen

Alle komende beurzen zijn afgelast. Dit betekend dat wij 27 en 28 maart 2020 niet op de Breidagen in Groningen staan omdat deze niet door gaat. De nieuwe datum voor deze beurs is voorlopig 29 en 30 mei 2020. Zodra er meer bekend is over de komende evenementen laten wij dit zo snel mogelijk weten via deze blog en onze socialmedia kanalen.

Earlybirds

Je kunt nog steeds gehaakte Earlybirdjes bij ons inleveren, wij mogen ze van de stichting alleen momenteel niet opsturen. Zodra dit weer mag doen wij dit direct. Meer informatie over stichting Earlybirds

https://stichtingearlybirds.nl/haak-een-earlybirdje/

Haak en Breicafé 

De gezellige dinsdagochtend en donderdagavond gaan niet door. Je bent wel tijdens openingstijden welkom om een vraag te stellen, je bestelling op te halen of een bolletje wol te vergelijken. Wij vragen een ieder gezond verstand te gebruiken wanneer je de deur uit gaat volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij behouden dan ook gepaste afstand.

Contact

Wij geven de voorkeur aan bestellingen via onze website, en bij vragen zijn wij natuurlijk bereikbaar via telefoon, e-mail, Whatsapp en messenger. Kom je er niet uit, laat het ons weten. Wil je toch langs komen, dat mag. Wij geven geen handen en knuffels, maar je mag ze wel haken! Patroontjes genoeg. 

Korting

Om het gebrek aan sociale contacten te compenseren gaan veel mensen gezellig haken en breien. Speciaal voor jullie hebben wij in onze webshop de komende dagen een extra korting op zeer veel producten. Gezellig met z'n allen aan de haak en brei projecten, dan is het zo weer voorbij!

 

Lees meer over

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Marlaine 9,3 / 10 - 467 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »