Magazines

Beschikbaar
Boeken & Magazines

Bubble Magical X-Mas - Rico Creative

€ 3,99
Rico Creative Bubble Classic X-Mas - Maak de leukste figuren met het verrassende sponsgaren Creative Bubble! Bubble is een harig garen waar je leuke sponsjes mee kunt maken. In dit boekje vind je leuke haakpatronen voor een vrolijke kerst; een rendier, kerstballen, kerstster, sneeuwpop en veel meer.
Beschikbaar
Boeken & Magazines

Bubble Classic X-Mas - Rico Creative

€ 3,99
Rico Creative Bubble Classic X-Mas - Maak de leukste figuren met het verrassende sponsgaren Creative Bubble! Bubble is een harig garen waar je leuke sponsjes mee kunt maken. In dit boekje vind je leuke haakpatronen voor een vrolijke kerst; een kerstman, kerstballen,kerstster, kerstsok een dennenboom en veel meer.
Beschikbaar
Boeken & Magazines

Rico Baby Breiboek - nr.22

€ 4,99
Rico Baby nr. 22 In dit magazine vindt je 17 hele leuke patronen
 2
Beschikbaar
Boeken & Magazines

Bubble Jummy - Rico Creative

€ 3,99
Rico Creative Bubble Yummy - Maak de leukste figuren met het verrassende sponsgaren Creative Bubble! Bubble is een harig garen waar je leuke sponsjes mee kunt maken. In dit boekje vind je 9 haakpatronen om van te smullen; van meloen en banaan tot ijsje en donut. Afwassen wordt nog leuker met je zelfgemaakte sponsjes!
 2
Beschikbaar
Boeken & Magazines

Bubble Funny - Rico Creative

€ 3,99
Rico Creative Bubble Funny - In bad, onder de douche of voor de afwas? Met het verrassende garen Creative Bubble maak je zelf de leukste sponsjes! In dit boek vind je 9 funny haakpatronen om aan de slag te gaan met het garen. Met welk figuurtje doe jij voortaan de afwas? Of gaat jouw kindje het liefst in bad?
Product toegevoegd aan verlanglijstje